7. jan, 2015

Sandefjord MC-klubb førti år!

I anledning av Sandefjord MC-klubb i år fyller førti samfulle år var det en del diskusjon i klubben på hvordan dette kunne feires. Noen mente ditt, noen datt slik det ofte er. Til slutt landet man på følgende: Vi lager en stor fest, og inviterer samtlige nåværende og tidligere medlemmer av klubben!

Hallgilde:

For å få plass nok leidde klubben deler av Runarhallen. De ivrigste medlemmene, samt samtlige av styremedlemmene, tok alle sin tørn for å bringe arrangementet vel i havn.
Gamle medlemslister ble saumfart, sammen med internett og gule sider for å få fanget inn de fleste. Klubbens egne hjemmesider, både den unike klubben besitter, samt FB-varianten, ble pyntet med oppslag om informasjon. Dessuten ble enkelte spesielt gode og gamle venner invitert, bl.a. Pjokken MC som jo faktisk er et utskudd av Sandefjord MC, oppstått i den tida moderklubben lå på ryggen og gispet etter været på grunn av stillstand og elendighet. Dessuten Boogers og Holy Riders Vestfold.

Selve feiringen: 
Så kom kvelden og til alles overraskelse kom det hele åttiseks gjester! Det er tjuesju flere enn medlemstallet i klubben. Noen manglet og varfortsatt savnet, både av nåværende og tidligere medlemmer, men tre tilstedeværende på feiringen var også med den gang da klubben ble dannet. 

På alle bursdager er det gaver, noe tydeligvis flere hadde tenkt på da både Holy Riders, Boogers og Pjokken stilte med flotte og tunge gaver i tre og metall som varer riktig lenge. 

Matglad klubb

Arne Paulsens ord om Sandefjordklubben svevet liksom over bordene under buffeten, fordi han pleier å omtale klubbens medlemmer på denne måten: -« Du veit bestandig hvem som er medlem av Sandefjord MC, for enten så eter’em ellers så lager’em seg mat ? Hele tida!» Det er mye sant i det utsagnet.
Kveldens buffet og pyntede bord hadde den svært vakre og ytterst effektive kvinneligaen i klubben bragt i stand. Det var mat nok til alle og samtlige var særs fornøyd både med kvelden, maten og hverandre. 

Litt info om klubben: 
Sandefjord MC klubb har det unike ved seg at det er langt flere motorsykler enn medlemmer i klubben. Dette kommer av at flere er helårskjørere, noen er sidevognskjørere og de siste åra har også adventure-sjuken tatt flere av medlemmene kraftig. Klubben er i mangt og mye også et familiefenomen i og med at flere avkom er aktive medlemmer i klubben. Sandefjord MC-klubb har også et fast treff i og rundt eget klubbhus i skogkanten av Jåberggrenda tredje helga i august hvert år. For hardhausene er det også som oftest et nyttårstreff, arrangert første helg etter nyttårsaften på Trollsvann i Andebu, Vestfold. Siden klubben er av landets eldste er det også mye kontakt med andre klubber, kanskje særlig dem med vinter og sidevognsmiljøer. Mer kunnskap kan erverves ved å sjekke klubbens hjemmesider. www.sandefjordmcklubb.com