23. jun, 2012

Mini-Jumbo den 12 juni 2012

Mini Jumbo i Sandefjord MC-klubb

 Den 12 Juni 2012 ble en merkedag for klubben. Vi hadde nemlig bestemt å arrangere et mini-Jumbo hvor fotballklubben Larvik Unified ble invitert oppi sidevognene og bakpå syklene. Larvik Unified er et lag hvor alle spillerne har ulike utfordringer i dagligllivet. 

Hvordan dette kom i stand kan du lese om her:

Linda forteller:

 ”-  For en stund tilbake var jeg og lagleder Tone, også kalt mor Tone(for hun passer så godt på folka på laget), ute på en liten biltur. Vi kom i snakk om laget  Larvik Unified og Tone nevnte litt sånn i forbifarta om det hadde vært mulig å ta laget med ut på klubben en dag det var åpent eller noe, slik at de kunne få kikka litt på noen skikkelige tøffe motorsykler.

I og med at de snart var ferdig med fotballsesongen foreslo jeg at vi kunne prøve å få til en tur ut i skogen på Jåberg, grille litt og bare ha det hyggelig. Det ene tok det andre og en samtale med Arne Haugbjørg senere, og vips; plan i gang!

Arne foreslo at vi skulle ta de med på en liten kjøretur, dato ble satt og jeg laget invitasjoner til laget og lederne. Etter at inbydelsene ble sendt ut har de omtrent ikke snakka om annet!!
Valget falt da på tirsdag 12.06.12 siden laget da hadde hatt sin siste kamp dagen før. 

 Tirsdagen kom og de fleste på laget stilte opp forventningsfulle og kjørte samlet ut til klubben i skogen. Kort tid etter deres ankomst kom den ene sykkelen etter den andre brummende og malende inn på plassen, godt akkopagnert av gledesutbrudd både fra høyre og venstre 

Arne Haugbjørg hadde fortalt om dette arrangementet på jobben(Distrikskontoret til Sivilforsvaret) denne dagen.Arbeidskollegaene hans syntes dette hørtes morsomt ut og fant ut at de ville gjøre noe de også.

I krysset Tjøllingveien- Grønnebergveien sto Arnes kollegaer og barna deres med det norske flagget og nystekte vafler til alle passasjerene. 

Uttalelser som gikk igjen etter turene var feks: "DRITGØY"og "TØFT" , men Charlotte oppsummerte det vel best av dem alle: "DET BLIR IKKE BEDRE ENN DET HER!"

Noe inspirert av denne lille eventen vil vi nå prøve å gjenta dette hvert år, men da andre steder i Vestfold. Ingen dato er satt, men det levner vel liten tvil om at det blir en gledens dag uansett . ”


Tores kommentar:

Jeg fikk en sms om å stille på mini-Jumbo uten å vite mer enn akkurat dette.   På den angjeldende dagen  måtte jeg kjøre solosykkel men tok sjansen på at en eller to av fotballspillerne kunne tenke seg dette framfor å sitte i vogn.  Vel framme på klubbhuset var mat skaffet, griller  varmet seg opp og bord var dekket.  Straks delte vi oss opp i kokker, veildere og sjåfører. Åtte sidevognssykler stilte seg opp, og fem seks solosykler kom bak disse.  En av solosyklene var en Honda Gold Wing, og Ray som kjørte den hadde ingen problemer med å få passasjer.  Jeg fikk også en med meg og siden jeg skulle filme ble det litt ræserkjøring for å komme seg i front og begynne å filme mc- kolonnen . Noe min passasjer ikke hadde mye imot. Halvveis på runden tok vi en kort stopp. Der møtte vi en gjeng som ga alle passasjerene vafler – det skulle vise seg at dette var kollegene til klubbleder Arne.  Vel tilbake var det bare å stille opp på nytt, det var flere som ville kjøre enn vi hadde sykler til og noen ville også gjerne ha to turer. På tur to trengtes ikke jeg og da spurte Linda om jeg kunne ræserkjøre litt med dattera hennes for ”det var så kjedelig” å sitte på med mor, altså Linda.  Så derfor hang jeg med også på runde to, og fikk filmet hele rekka på nytt. Filmene ble lagt ut på Youtube og linket til klubbsidene våre.

http://www.youtube.com/watch?v=saPdX5Su0GU&feature=youtu.be


Vel tilbake ble det servering av grillmat med alt tilbehør og det lot ikke til at noen reiste sultne derifra.   Kan hende blir dette en ny tradisjon i Sandefjord MC klubb?   Alle så ut til å trives, så det er ingen grunn til å ikke gjenta dette i  2013. Og da, da SKAL jeg ta med sidevognssykkelen altså!