9. jan, 2012

Nyttårstreffet på Trollsvann 2012

Trollsvann 2012.

Som vanlig er ble det arrangert Nyttårstreff på parkeringsplassen på Trollsvann også dette året. Om det var på grunn av været, annonsering på nettet eller andre forhold er uklart men faktum er at det kom to dusin motorsykler og et trettitalls folk på treffet denne gangen. Opp til flere temmelig langreiste , blant annet kom Jon Arne  Frydenberg hit for aller første gang helt fra det det fjerne Lunner på Hadeland. Han kom på en Africa Twin solosykkel.

Fredag kom først den harde kjernen i klubben. De hadde med ved, primus,presenninger og fyrverkeri. Snart  etter kom også undertegnede opp,  med følgesvenn Frode Moe fra MC24.  Etter hvert ble det produsert fersk småsuppe i stor skala, takket være Arnes nye og digre primus – Barsebäck 2.  Smått om senn var vi dusinet fullt, mørket kom sigende og vi rigget oss til ved båltønna på plassen og koste oss. Mmmmmmmmmm!

Lørdag bare yret det på med nye folk – både dagsbesøkende og overnattingsgjester. Et par stykker måtte også hjem av dem som kom dagen før. Men ved noenlunde grundig opptelling kom vi fram til at tretti hadde vært på treffet, og 24 motorsykler – hvorav mange med sidevogn. Dette treffet er helt uten merker og prestasjonspremieringer men det er ikke til å komme fra at klubbens nye Holmestrandsavdeling ” Svendsenfamilien” kunne forevise en motorsykkel som så ut til å være  tatt veldig godt vare på.

Alle gjestene førte til at det var bare å koke ny  diger suppeporsjon, noe som tok et par tre timer, og en stappfull kjele var så godt som tom da de sist ankomne – Hans Petter og Knut med sine italienske vidundere tutet inn på treffplassen. Men nesten alle fikk.

En av gutta følte seg hensatt til sin bestemors kjøkken og egen barndom da han smattet i seg fersk suppe, kokt på salt knoke og ferske grønnsaker.

Lørdagskvelden var det buskspell og båltønne inn under presenningen som ble rigget til oppe i skauen, men hele treffplassen ble brukt hele tiden.  Småpraten gikk og alle hadde det bra.  

Været var også på vår side denne helga. Fredag var det tre fire kalde og opphold. Natt til lørdag kom det en tomme med snø som lyste godt opp. Lørdag var det litt ettermiddagståke og nullføre. Natt til søndag kjølnet det ned igjen og utover dagen søndag skinte solen som bare det.

Utover søndagen ble det på tid å tenke på kveldens forestående medlemsmøte i klubben og Arne og Johannes tok sjauen med å rydde treffplassen samt å hjelpe våre italienskmodulerte gjester å få syklene sine i gang igjen.

På kvelden møte  oppsummerte vi at treffet hadde vært vellykket. Til neste år blir det mer suppe, mer presenning og mer fyrverkeri. Så får vi vel se om det også kommer enda flere gjester!